Landstede Groep

Geen loting op het Morgen College

vrijdag 17 november 2023

Loting Groevenbeek

Wij begrijpen dat er best veel spanning is over de loting van Groevenbeek. Op het Morgen College zijn alle leerlingen die zich aanmelden welkom. Groep 8 is al een spannende periode. We willen groep 8-leerlingen niet ook nog eens in spanning laten zitten over of ze wel of niet toegelaten worden tot een middelbare school of dat hun vrienden/vriendinnen worden toegelaten. Ook mogen leerlingen 2 namen aangeven van vriendjes of vriendinnetjes waarbij ze in de klas willen zitten. Gezamenlijk willen wij gaan voor een zo goed mogelijke start van een leerling op school en is rust en weten waar je aan toe bent heel belangrijk!

Kennismaken op een andere manier?

Twijfelt u nog of het Morgen College bij uw kind past? Of wilt u gewoonweg meer informatie of sfeer komen proeven? Dan bent u van harte uitgenodigd voor onze informatieavonden en het Open Huis. Ook is het altijd mogelijk om persoonlijk in gesprek te gaan op school of in een klein groepje een rondleiding op school als deze volop in bedrijf is.

Neem bij vragen gerust contact op met onze teamleider klas 1 Jan Willems via jwillems@morgencollege.nl of 088- 850 73 70.