Landstede Groep

Groep 8

Alles over groep 8

Onze
deuren
staan
open

Volgend jaar ga je naar de middelbare school! Dat is niet niks. Bij het Morgen College begrijpen we dat. Daarom staan onze deuren altijd voor je open.

Het hele jaar door organiseren we voorlichtingsactiviteiten. Zo leren we elkaar al kennen voordat je bij ons op school zit. En is de eerste lesdag opeens een stuk minder spannend.

Binnenkijken bij het Morgen College

Nieuwsgierig naar het Morgen College? We organiseren allerlei leuke voorlichtingsactiviteiten. Bezoek een Open Huis, proef de sfeer tijdens een Open Lesmiddag of ga mee met een VIP-rondleiding. Via onze socials houden we je op de hoogte.

Heb je vragen over het Morgen College, neem dan gerust contact op met Jan Willems, teamleider van klas 1. Je kunt hem bellen via 088-8507370 of een mail sturen naar jfwillems@morgencollege.nl. Hij helpt je graag.

"ik vind het heel gezellig op school. Ik vind de leraren en kinderen aardig. Tijdens de mentorles bespreek je hoe het met je gaat en wat je planning is. Een goed begin van de dag! Tijdens de Talent in Zicht lessen leer ik wat ik wel en niet leuk vind.'' 

Fietje, B2A