Landstede Groep

Onze school heeft drie locaties: De Sypel en Westeinde in Harderwijk en Oriënt in Zeewolde. Op alle locaties bieden wij kleinschalig onderwijs. Je leert daardoor snel iedereen kennen en voelt je snel thuis. Hieronder lees je meer over onze locaties.

De Sypel

Op De Sypel volg je vmbo-basis, -kader of -kader-excellent. De Sypel ligt centraal in Harderwijk en is een levendige school met een prettige sfeer. In het gebouw vind je veel praktijkruimtes. Zo is er een echte werkplaats voor auto’s, een grote horecakeuken, een kapsalon, maar ook een heel tof TechLab. In het midden van de school is de aula.

Wil je meer weten over de locatie De Sypel? Bekijk dan de video hieronder of kom langs!

Westeinde

Op de locatie Westeinde krijg je les in vmbo-kader/tl, theoretische leerweg (tl) of tl-TOP. Locatie Westeinde ligt vlakbij het station van Harderwijk. Westeinde is een kleine locatie waar iedereen elkaar kent en er hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer. Ook vind je er een supertof Design & Innovation lokaal. Net als op De Sypel start je elke schooldag met de mentor.

In onderstaande video nemen wij je mee door locatie Westeinde. Natuurlijk ben je altijd welkom om zelf langs te komen

Oriënt

In Zeewolde kun je op locatie Oriënt de eerste twee jaar van vmbo-basis en kader volgen. Oriënt is gevestigd in het gebouw van RSG Slingerbos Levant. De locatie is knus, waardoor je iedereen snel leert kennen. Twee keer per week ga je met de bus naar Harderwijk locatie De Sypel voor de praktijkvakken. Na twee jaar op Oriënt in Zeewolde kun je je opleiding vervolgen op De Sypel.