Landstede Groep

Ons schoolgebouw vind je aan De Sypel 2 in Harderwijk. Hier geven wij kleinschalig onderwijs. Je leert daardoor snel iedereen kennen en voelt je snel thuis. Aan het Westeinde komt een nieuw schoolgebouw waar we in 2026 naartoe zullen verhuizen. 

De Sypel

Op De Sypel volg je vmbo-basis, -kader, -kader-excellent, kader/tl, tl, of tl-TOP. De Sypel ligt centraal in Harderwijk en is een levendige school met een prettige sfeer. In het gebouw vind je veel praktijkruimtes. Zo is er een echte werkplaats voor auto’s, een grote horecakeuken, een heel tof D&I lokaal, een kapsalon, maar ook gaaf TechLab. In het midden van de school is de aula.

Bekijk de video hieronder of kom langs!

Nieuwbouw

Samen bouwen aan jouw onderwijs

In Harderwijk bouwen we een nieuwe moderne school aan het Westeinde. Het wordt dé plek waar voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs samenkomen. Het wordt een innovatieve en belangrijke werkplek voor iedereen vanaf 12 jaar uit Harderwijk en omgeving.

Goed onderwijs op een fijne plek

Een nieuwe school bouwen neemt een aantal jaar in beslag. In 2023 zijn de eerste werkzaamheden gestart. De verwachting is dat het gebouw in 2026 klaar is. Leerlingen van het Morgen College blijven tot die tijd les krijgen op locatie De Sypel. 

Benieuwd het nieuwe schoolgebouw eruit komt te zien? En op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Neem dan een kijkje op:
www.nieuwbouwonderwijsharderwijk.nl

Oriënt

Oriënt is gevestigd in het gebouw van RSG Slingerbos Levant in Zeewolde. Twee keer per week gaan de leerlingen met de bus naar De Sypel voor de praktijkvakken. Na twee jaar op Oriënt in Zeewolde kunnen de leerlingen hun opleiding vervolgen op De Sypel. Let op! Met ingang van schooljaar 2023/2024 is geen nieuwe instroom meer op deze locatie.