Orient

In Zeewolde kun je op locatie Oriënt de eerste twee jaar van vmbo basis en kader volgen.

Oriënt is gevestigd in het gebouw van RSG Slingerbos Levant. De locatie is knus, waardoor je iedereen snel leert kennen. Twee keer per week ga je met de bus naar Harderwijk locatie De Sypel voor de praktijkvakken. Na twee jaar op Oriënt in Zeewolde kun je je opleiding vervolgen op De Sypel.

Op deze locatie van het Morgen College volg je de onderbouw van vmbo basis of kader
Wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken tijdens onze voorlichtingsmomenten

Samenwerking Morgen College en RSG Levant

De Oriënt is opgezet door het Morgen College en RSG Slingerbos – Levant. Deze twee scholen werken samen zodat alle leerlingen uit Zeewolde in hun eigen woonplaats voortgezet onderwijs kunnen volgen. Vijf jaar lang hebben beide scholen dat vanuit hun eigen schoolgebouw gedaan. Vanaf het schooljaar 2017-2018 zitten Oriënt en het RSG Slingerbos - Levant in hetzelfde gebouw aan de Horsterweg. Vanuit dat ene gebouw, bieden de scholen elk hun eigen richting aan.

Oriënt werkt vanuit een christelijke overtuiging, RSG Levant vanuit een neutrale grondhouding. Op beide scholen is aandacht voor normen en waarden en in het gezamenlijke schoolgebouw aan de Horsterweg is iedereen welkom, want alle leerlingen tellen mee.

Samen werken aan krachtig voortgezet onderwijs voor alle leerlingen in Zeewolde, dat verbindt RSG Levant en Oriënt. Onderwijs dat leerlingen laat groeien.

Telefoonnummer: 088-850 7370
(bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mailadres: info@morgencollege.nl

Locaties