Landstede Groep

iPad@Morgen College

Je kunt niet zonder iPad of laptop? Dat komt dan goed uit. Wij vinden namelijk dat je met een beetje hulp van de iPad erg veel kunt leren. Het onderwijs verandert en wij veranderen mee. Je werkt daarom bij ons tijdens veel lessen met de iPad.

Ons onderwijs gebruikt hiervoor de nieuwste technologieën. Steeds meer lesboeken worden vervangen door digitale methodes met filmpjes, animaties, werkbladen en extra oefenmateriaal. Het helpt onze docenten de lesstof duidelijker en bijtijds te maken en aan jou meer maatwerk te kunnen leveren. Zo kunnen we meer werkvormen aanbieden, ondersteuning geven bij leesproblemen en bijkomend voordeel: zo hoef je geen achterstand bij ziekte op te lopen, omdat je vanuit huis het lesprogramma kunt volgen.

Redenen genoeg dus om de iPad als hulpmiddel bij de lessen in te zetten. De iPad is jouw eigendom. Omdat onze school een sterk gereduceerde ouderbijdrage vraagt, dragen wij niet bij aan de aanschaf van de iPad. Mocht de aanschaf van een iPad voor jouw ouders/verzorgers een financieel probleem zijn, dan zoeken we samen naar een oplossing op maat.

Systeemeisen
Wij adviseren het gebruik van:
∙ iPad Air (minimaal 32GB)
∙ iPad Air2 (standaard 64GB)
∙ iPad Mini2 of hoger (minimaal 32GB)

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088-850 7370
Ons e-mailadres: info@morgencollege.nl