Landstede Groep

Voor groep 8-leerlingen

Jouw tijd op de basisschool zit er bijna op. Volgend jaar start je op het voortgezet onderwijs. Het is belangrijk dat je een school kiest die goed bij je past. Om een goede keuze te maken en te ontdekken of onze school bij jou past, vertellen we je graag eerst kort iets over onze school.

Het Morgen College heeft twee schoolgebouwen. Een op het adres Westeinde 31 en de ander op De Sypel 2. Op de locatie Westeinde wordt les gegeven in de leerwegen kader/tl, tl en tl-TOP. Op locatie De Sypel bieden we de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Op beide locaties bieden we leerwegondersteuning (LWOO).

In onderstaand filmpje kun je de sfeer proeven van locatie Westeinde.

Jij kiest voor ons, wij kiezen voor jou

Wij vinden het belangrijk dat jij je gehoord en gezien voelt bij ons op school. Dat je groeit, het beste van jezelf durft te laten zien. We willen dat onze school veilig is en de sfeer op school goed. Dat je vrienden maakt en later terugdenkt aan je middelbare schooltijd met een grote glimlach. Je mentor zal daarin een belangrijke rol spelen. Jouw mentor is voor jou en je ouders het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Stel je vraag

Contact

Locaties:

Westeinde 31 Harderwijk (vmbo theoretische leerweg)

Sypel 2 Harderwijk (vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg)

Oriënt, Horsterweg 192 Zeewolde (eerste twee leerjaren vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg)

Ons telefoonnummer: 088-850 7370
Ons e-mailadres: info@morgencollege.nl