Landstede Groep

Plusvarianten

Ben je heel technisch aangelegd of houd je van sport? Dan kun je er voor kiezen om mee te doen aan de techniekclass of de sportclass. Deze plusvarianten zijn er voor alle eerste- en tweedejaars leerlingen. Er zijn kosten verbonden aan de sport- en techniekclass, namelijk 175 euro per jaar.

Techniekclass

Twee extra lesuren techniek in de week. Uren waarin je wordt uitgedaagd met grote, ingewikkelde opdrachten waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Je eigen skelter motoriseren bijvoorbeeld of een kast helemaal zelf ontwerpen en maken. In ons technieklokaal staat genoeg apparatuur waarmee je de mooiste dingen kunt maken.

Sportclass

Als je mee wilt doen aan de sportclass, krijg je twee extra lesuren sport in de week. Elke maand heeft de sportclass een ander thema, denk aan spinning, schaatsen, squash, hockey of waterskiën. Omdat je vier weken lang met een sport bezig bent, doe je veel basisvaardigheden op. De lessen van de sportclass zijn in de sporthal De Sypel. Het spreekt voor zich dat bijvoorbeeld waterskiën een sport is die op locatie wordt beoefend.  

De docenten proberen de maandthema’s met een leuke activiteit af te sluiten. Een wedstrijd van PEC Zwolle bijvoorbeeld of van Landstede basketbal.

Voor meer informatie over de plusvarianten kun je contact opnemen met Claire Smit, 088-850 7370 of csmit@morgencollege.nl.

Stel je vraag

Contact

Locaties:

Westeinde 31 Harderwijk (vmbo theoretische leerweg)

Sypel 2 Harderwijk (vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg)

Oriënt, Horsterweg 192 Zeewolde (eerste twee leerjaren vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg)

Ons telefoonnummer: 088-850 7370
Ons e-mailadres: info@morgencollege.nl