Landstede Groep

Naar het Morgen

Een school voor iedereen! Wij zijn een school voor vmbo-onderwijs in Harderwijk. Bij ons kun je terecht voor de vmbo basis-en kaderberoepsgerichte leerweg en voor de theoretische leerweg. Een school is er niet alleen maar om goede cijfers te halen. Wij willen jou een plezierige en uitdagende leeromgeving bieden waar je kunt groeien, zelfvertrouwen krijgt, je talent ontwikkelt en jezelf kunt ontplooien. Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuzes, zodat niets jouw ontwikkeling in de weg staat. De nadruk leggen op iemands sterke kanten, dat is waar wij goed in zijn; .... Jouw talent uitgelicht!

Een bruisende en actieve school. In onze scholen bruist het altijd dankzij de vele activiteiten waaraan je mee kunt doen.

Een school voor alle overtuigingen. We zijn een protestants-christelijke school, maar zijn er voor iedereen. Wij  vinden het belangrijk dat je elkaar als gelijkwaardig accepteert en elkaars levensovertuiging erkent.

Speciaal voor groep 8 leerlingen:
Je voelt je snel op je gemak! 
Het is een grote stap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Een groter gebouw, nieuwe gezichten, veel meer zelfstandig doen. Maar je kunt er zeker van zijn dat je je snel thuis voelt bij ons. 

Je begint met een introductie. 
We starten in juni met een introductiedag. Tijdens deze
dag leer je je klasgenootjes en mentor alvast een beetje kennen. Voor iedereen is de overgang naar het voortgezet onderwijs een grote verandering, maar je zult merken dat je juist daardoor snel veel nieuwe mensen leert kennen. 

 

 1

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088-850 7370
Ons e-mailadres: info@morgencollege.nl