Internationale Schakelklas

Met de Internationale Schakelklas (ISK) richten wij ons op leerlingen die nog maar kort in Nederland zijn. Nederlands leren staat in alle lessen centraal. Daarnaast bereiden wij de leerlingen voor op een vervolgopleiding. Dit kan een opleiding zijn in het voortgezet onderwijs (praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo) of het mbo.

Leerlingen uit de ISK zijn afkomstig uit bijvoorbeeld Afghanistan, ChinaHongarije. Eritrea, Polen, Somalië en Syrië. Het vakkenpakket bestaat uit onder andere: Nederlands, Engels, beeldende vorming, sport, oriëntatie op beroep, wiskunde en ict. De niet gealfabetiseerde leerlingen leren eerst lezen en schrijven. De ISK is drempelloos, er worden dus geen eisen gesteld aan de vooropleiding.
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de ISK.

Bekijk hier de foto's van het Morgen College.

Ons telefoonnummer: 0341-439050
Ons e-mailadres: info@morgencollege.nl